Aktualitet 公開
[search 0]
もっと
Download the App!
show episodes
 
Artwork

1
AS - Aktualiteti Sportiv

Brendon Salih, Petrika Vangjeli

Unsubscribe
Unsubscribe
月ごとの
 
Aktualiteti sportiv Nga Petrika Vangjeli dhe Brendon Salih. Podcast dedikuar analizave, informacioneve, statistikave dhe kurioziteteve nga bota e sportit. Fokusi kryesor i këtij podcasti do të jetë komentimi i pesë kampionateve kryesore në Evropë, Kupave të Evropës, Champions League, si dhe NBA, Formula1 e të tjera.
  continue reading
 
Loading …
show series
 
Analiza dhe komentet e aktualitetit në kampionatet evropiane, lufta për titujt në Angli dhe Itali, gara për të kapur vendet që të kualifikojnë në kompeticionet evropiane, finalet e kupave, lëvizjet e para në tregun e futbollistëve.Petrika Vangjeli, Brendon Salih. による
  continue reading
 
Loading …

クイックリファレンスガイド